• Покана за рожден ден и юбилей розово 11023

Луксозна покана за рожден ден с красив орнамент на цвете

Предлагаме ви Красиви и ефектни покани за рожден ден.

Покана за рожден ден и юбилей ръчна и машинна изработка с уникален дизайн. Ако желаете друг цвят или комбинация от цветове на елементите от картон или панделките отбележете това в коментара и ние ще се свържем с вас, за да ви покажем мостри от възможните цветове.

В цената е включен и текста вътре с черен печат на бял лист. Ако желаете цветен лист вътре това ще промени цената. Цената важи за поръчки над 10 броя. За по-малки количества текста се заплаща допълнително по 25 стотинки на брой. Има опции за срок на изработка и вид на картона и промяната в техните цени може да видите в опциите на продукта. Текста е изцяло по ваше желание, но може да разгледате нашите примерни текстове в категорията за текст, както и да си изберете шрифт от категория Шрифтове за покани. Не приемаме текстове диктувани по телефона! Вие изпращате желания текст с всички нужни уточнения в писмен вид на нашия мейл или на страницата ни във фейсбук! Не носим отговорност ако вие сте допуснали неточност в датата, часа, мястото на събитието или правописа или пунктуацията на вашата покана!!! Ако забележим явен пропуск ще го поправим само след консултация с вас!

По желание може да поръчате за вашите гости в този стил и декорация за чаши, тейбъл картички, номера за маса и украса за зала

Стандартната изработка на нашите покани за рожден ден е до 7-10 работни дни. При спешни поръчки до 3 работни дни цената е с 20 % по-висока.

Покана за рожден ден и юбилей розово 11023

  • Код на продукта: покани за рожден ден розово 11023
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 3.30лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Текст за покана за рожден ден и юбилей 1

Текст за покана за рожден ден и юбилей 1

Примерен текст за покана за юбилей и рожден ден ..

0.00лв

Текст за покана за юбилей 4

Текст за покана за юбилей 4

Примерен текст за покана за юбилей и рожден ден ..

0.00лв

Тагове: Дизайнерска покана за рожден ден и юбилей, покана за рожден ден и юбилей, покана рожден ден и юбилей в розово, покана рожден ден и юбилей дизайнерска, луксозна покана за рожден ден и юбилей

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!