• Покана за рожден ден тип Папирус Корсет 11007
Покана за юбилей и рожден ден тип папирус корсет, ръчна и машинна изработка с уникален дизайн. Ако желаете друг цвят или комбинация от цветове на елементите от картон или панделките отбележете това в коментара и ние ще се свържем с вас, за да ви покажем мостри от възможните цветове.

В цената е включен и текста вътре с черен печат на бял лист. Ако желаете цветен лист вътре това ще промени цената. Цената важи за поръчки над 10 броя. За по-малки количества текста се заплаща допълнително по 25 стотинки на брой. Има опции за срок на изработка и вид на картона и промяната в техните цени може да видите в опциите на продукта. Текста е изцяло по ваше желание, но може да разгледате нашите примерни текстове в категорията за текст, както и да си изберете шрифт от категория Шрифтове за покани. Не приемаме текстове диктувани по телефона! Вие изпращате желания текст с всички нужни уточнения в писмен вид на нашия мейл или на страницата ни във фейсбук! Не носим отговорност ако вие сте допуснали неточност в датата, часа, мястото на събитието или правописа или пунктуацията на вашата покана!!! Ако забележим явен пропуск ще го поправим само след консултация с вас!

Покана за рожден ден тип Папирус Корсет 11007

  • Код на продукта: Покана за бал тип Папирус Корсет 11007
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 1.70лв


Свързани продукти

Текст за покана за юбилей 2

Текст за покана за юбилей 2

Примерен текст за покана за юбилей и рожден ден ..

0.00лв

Тагове: Дизайнерска покана за рожден ден и юбилей, покана за рожден ден и юбилей, покана рожден ден и юбилей в червено, покана за рожден ден и юбилей в червено, покана рожден ден и юбилей дизайнерска, луксозна покана за рожден ден и юбилей

Клиентите също купуват

Сватбена тейбъл картичка -украса за чаша модел 2- Роза пакет 50 бр лилаво

Сватбена тейбъл картичка -украса за чаша модел 2- Роза пакет 50 бр лилаво

Лесно и евтино може да преобразите обикновените чаши за вино в красиви и романтични картички с имена..

20.00лв

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!