• Покани за сватба в лилаво 11030

3D покана за сватба с релеф изработена от луксозен златист и лилав картон плюс таг сърце

Всяка покана може да бъде изработена в различни цветове и комбинирана с различни панделки.

Покана за сватба ръчна и машинна изработка с уникален дизайн. Ако желаете друг цвят или комбинация от цветове на елементите от картон или панделките отбележете това в коментара и ние ще се свържем с вас, за да ви покажем мостри от възможните цветове.

В цената е включен и текста вътре с черен печат на бял лист. Ако желаете цветен лист вътре това ще промени цената. Цената важи за поръчки над 10 броя. За по-малки количества текста се заплаща допълнително по 25 стотинки на брой. Има опции за срок на изработка и вид на картона и промяната в техните цени може да видите в опциите на продукта. Текста е изцяло по ваше желание, но може да разгледате нашите примерни текстове в категорията за текст, както и да си изберете шрифт от категория Шрифтове за покани. Не приемаме текстове диктувани по телефона! Вие изпращате желания текст с всички нужни уточнения в писмен вид на нашия мейл или на страницата ни във фейсбук! Не носим отговорност ако вие сте допуснали неточност в датата, часа, мястото на събитието или правописа или пунктуацията на вашата покана!!! Ако забележим явен пропуск ще го поправим само след консултация с вас!


По желание можем да изработим в стила на тази сватбена покана и номера за сватбените маси, Книга за гости на сватбата, кутия за сватбени подаръци, тагчета за сватбена украса, подаръци за сватбените гости, пръстени за салфетки, тейбъл картички и украса за чаши и бутилки. 
Времето за изработка на нашите сватбени покани е до 7-10 работни дни. При спешни поръчки до 3 работни дни цената на поканите е с 20 % по-висока.

Покани за сватба в лилаво 11030

  • Код на продукта: покана за сватба лилаво 11030
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 4.00лв


Възможни варианти


Продуктът има минимално количество 10

Свързани продукти

Текст за сватбена покана 14

Текст за сватбена покана 14

Примерен текст за покана за сватба ..

0.00лв

Тагове: сватбени покани, луксозни сватбени покани, дизайнерски покани, луксозни дизайнерски покани, бутик за покани, лазерно рязани покани, уникални покани, златно, лилаво

Created by Rosie Concept Web Design 2017 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!